Pracovníci potřebují rozšiřovat své znalosti školením. A řidiči rozhodně nejsou výjimkou!

Každý profesionální řidič musí disponovat vlastním profesním průkazem. Po dobu platnosti tohoto průkazu je povinen ročně absolvovat 35 hodin zdokonalovacího školení. To musí být rozloženo do pravidelných ročních intervalů, přičemž délka jednoho kurzu je 7 hodin. Po jeho dokončení je řidičům vydáno „Potvrzení o absolvování pravidelného školení“ a jejich účast je zaznamenána do předepsaného formuláře. Potvrzení účasti je nezbytné pro prodloužení dokladu profesní způsobilosti na dalších 5 let.

Profesní školení řidičů je základ

Každý pracovník v oblasti dopravy musí disponovat vlastním profesním průkazem. Po dobu platnosti tohoto průkazu je povinen ročně absolvovat 35 hodin zdokonalovacího školení. To by mělo být rozloženo do pravidelných intervalů, přičemž délka jednoho kurzu je 7 hodin. Po jeho dokončení je řidičům vydáno „Potvrzení o absolvování pravidelného školení“ a jejich účast je zaznamenána do formuláře. Účast je povinná také pro získání nového průkazu.

Sdružení ČESMAD BOHEMIA nabízí 15 tématických okruhů pravidelného školení

Pravidelná profesní školení řidičů mohou mít mnoho podob. ČESMAD BOHEMIA je sdružením automobilových dopravců s hlavním zaměřením na mezinárodní dopravu, kamionovou dopravu a i na menší dopravce v nákladní nebo autobusové dopravě. Ve své informační činnosti je více zaměřeno i na veřejnost. Zajišťuje různé druhy školení a v oblasti profesního školení řidičů nabízí 15 tématických modulů. Velký důraz klade také na školení ADR, tedy školení pro přepravu nebezpečných věcí.

Školení ADR pro řidiče, poradce i ostatní osoby

Dohoda ADR je Evropská dohoda o přepravě nebezpečných věcí po silnici. Nejedná se pouze o přepravu nebezpečného odpadu, ale o přepravu jakéhokoli nákladu s nebezpečným charakterem. Školení ADR se netýká jen samotných řidičů, ale všech osob, které se podílejí na samotné přepravě nebezpečného nákladu i na plánování. I v této oblasti nabízí ČESMAD BOHEMIA kompletní rozsah školících programů pro získání osvědčení, obnovení i mnoho druhů nástavbového školení.

Redakce portálu
Redakce portáluhttps://www.ipodnikatel.cz
Internetový portál iPodnikatel.cz je specializovaný portál zaměřený na začínající podnikatele a ty, kteří chtějí rozvíjet svůj malý nebo střední podnik.

Inzerce