Inspekční kamera do potrubí ušetří řadu starostí

Ucpaný odpad je problémem, se kterým se setkal bohužel už snad úplně každý. Není přitom důvod k panice, protože řešení nemusí být složité. Cíl je definován jasně – trubky musí být znovu průchodné, protože každá hodina se počítá, ať už jde o velký bytový dům nebo jen dílčí část potrubí. Na trhu jsou proto k dispozici i menší základní modely, které pomohou i ve stísněných prostorách, stejně jako mnohem propracovanější kamery, díky nimž vyřešíte potíže s průchodností na první pohled nekonečné kanalizace.

Klasické metody nestačí, kamera dokáže pomoci

Vyzkoušeli jste agresivní chemii, koupili jste si proslulé instalatérské pero, zkoušíte vše, co je ve vašich silách a schopnostech. Zanesený odpad však stále odolává a hrozí eskalace problému, o kterém už zaslechli i sousedé. Inspekční kamera do potrubí si umí posvítit na cestu a odhalit příčinu, o níž byste jinak neměli šanci vědět. Při práci jí nebude vadit nejen vlhkost, ale také příliš nízké nebo naopak vysoké teplotní rozmezí. Umí fotit a nahrávat videa, což pomůže a poradí i profesionálům na danou problematiku. A ruku na srdce – čím dříve přinesete řešení, tím méně utrpí vaše sousedské vztahy a pověst. 

Lehce si poradí s potrubím i klimatizací

Široký úhel záběru, kamera do odpadu se také jednoduše přenáší z místa na místo. Dostane se prakticky kamkoliv, což nabízí velký potenciál budoucího využití. Komíny, klimatizace, ale i potrubí bez ohledu na šířku a spletitost. Výhodou je menu v češtině, skrze které je možné nastavit všechny detaily, plně nabité baterie vydrží přes čtyři hodiny a kamera může ukládat záznam i na vloženou paměťovou kartu. Mráz nebo vedro rozhodně nevadí, odpověď na složité otázky přijde prakticky okamžitě a budete si tak moci rozvrhnout další postup záchranných operací. Podívejte se na nejnovější sortiment na cel-tec.cz!

Redakce portáluhttps://www.ipodnikatel.cz
Internetový portál iPodnikatel.cz je specializovaný portál zaměřený na začínající podnikatele a ty, kteří chtějí rozvíjet svůj malý nebo střední podnik.

Inzerce

Exit mobile version