Neutrácejte zbytečně za auta, poradíme, jak na to

Každý správný podnikatel by měl sobě i svým zaměstnancům, kteří jezdí na pracovní cesty, zajistit kvalitní vozidlo. Jde totiž o určitou formu reprezentace firmy. Za vozový park ale mnozí podnikatelé utrácejí zbytečně moc peněz. My vám poradíme, jak na to, aby vás financování automobilů vyšlo levně, a přitom jste měli neustále k dispozici kvalitní vozidla, s nimiž si u klientů či obchodních partnerů neuděláte ostudu.

Řešením je operativní leasing

Podnikatelům, kteří nechtějí zbytečně utrácet za financování automobilů, doporučujeme zvolit namísto klasického finančního leasingu takzvaný operativní leasing. Hlavní výhodou oproti běžné formě leasingu je to, že auta po skončení smlouvy nepřecházejí do vašeho vlastnictví. Neplatíte tak celou cenu, kterou vozidla na počátku mají. V leasingové splátce zaplatíte jen rozdíl mezi pořizovací a zůstatkovou cenou vozidla. Vše je bez navýšení.

Ušetříte i tisíce korun za jedno vozidlo

Cena operativního leasingu je závislá na volbě značky a typu vozidel. Jako podnikatelé určitě máte zájem spíše o luxusnější vozy.

Pro lepší představu o tom, kolik se dá na operativním leasingu ušetřit, si vezměme například automobil Audi A6 Limuzína. Finanční leasing je u tohoto vozidla nastaven na měsíční splátky cca 27.000 Kč. Operativní leasing je přitom o zhruba 2.000 Kč levnější, což je poměrně výrazná částka. Vyplatí se také oproti nákupu automobilu v hotovosti či na úvěr. Konkrétně financování tohoto automobilu by v přepočtu na měsíc vyšlo až na 30.000 Kč.

Máte-li zájem mít ve firmě více vozů, je logické, že úspory půjdou do mnohem vyšších částek. Operativní leasing pro podnikatele je navíc pro podnikatele výhodný v tom, že jeho splátky jsou daňově odpočitatelnou položkou.

S operativním leasingem jsou spojeny i další služby

Během trvání operativního leasingu máte k dispozici full servis. Je zajištěn nejen běžný servis vozového parku, ale také například vyřizování pojistných událostí, výměna pneumatik, sjednání pojištění a v neposlední řadě také asistenční služby.

Finančně výhodný operativní leasing na automobily mnoha značek, včetně luxusních, si zajistíte u společnosti LeasePlan.

Redakce portáluhttps://www.ipodnikatel.cz
Internetový portál iPodnikatel.cz je specializovaný portál zaměřený na začínající podnikatele a ty, kteří chtějí rozvíjet svůj malý nebo střední podnik.

Inzerce

Exit mobile version