Příležitost pro začínající podnikatele, která se neodmítá? To je nový ročník soutěže Nastartujte se.

Šestého května startuje 12. ročník soutěže Nastartujte se, která je speciálně připravena pro podnikatele vstupující do byznys světa. Hraje se o ceny za více než 1 milion korun a i letos soutěž přináší spoustu výhod pro začínající podnikatele, které mohou vaše rodící se podnikání posunout o notný kus vpřed. Proto pokud vaše podnikání není starší dvou let, vyplatí se o účasti popřemýšlet.

Proč by se každý začínající podnikatel měl o Nastartujte se zajímat?

Finanční injekce bez závazků

Jedním z největších překážek pro nové podnikatelské záměry je zajištění startovacího kapitálu. Vítězství v soutěži „Nastartujte se“ vám může poskytnout finanční prostředky na rozjezd vašeho podnikání, a to bez potřeby ručení či splácení. Hlavní výhra je 300 000 korun. Letos bude oceněno 5 nejlepších projektů a zároveň můžete získat Plakátov cenu veřejnosti.

Publicita a mediální prostor

Dobrá publicita je klíčem k rychlému růstu. Soutěž nabízí výhercům mediální prostor, který může výrazně zvýšit povědomí o vašem produktu nebo službě mezi potenciálními zákazníky a investory. A to je to, co možná potřebujete více než peníze.

Networking a nové kontakty

Účast v soutěži „Nastartujte se“ otevírá dveře do světa zkušenějších podnikatelů. Tyto kontakty mohou být neocenitelné nejen pro získání cenných rad, ale i pro budoucí obchodní spolupráci. Účast v soutěží vám zároveň pomůže získat objektivní zpětnou vazbu od odborné poroty.

Rady, inspirace, zvýhodněné nabídky

V rámci soutěže můžete využít velké množství informací a zvýhodněných nabídek připravených na míru pro začínající podnikatele. Stejně tak se můžete inspirovat podnikatelskými příběhy vítězů předchozích ročníků. Stačí sledovat oficiální blog soutěže a projít si kompletní nabídku výhod na stránkách  www.nastartujtese.cz.

Jak se zapojit?

Začněte jednoduše registrací na oficiálních stránkách soutěže. Tím získáte přístup ke zvýhodněným nabídkám a informačním zdrojům. Dalším krokem bude vyplnění přihlášky a doplnění informací o vašem soutěžním projektu, což bude vaše vstupenka do soutěže. Kompletní pravidla najdete opět na stránkách soutěže.

Nezáleží na tom, zda vaše rodící se firma nabízí produkty, služby, nebo technologická řešení. Nastartujte se je otevřená pro všechny odvážné duše, které jsou připraveny přijmout výzvu a ukázat světu svůj podnikatelský nápad. Nenechte si proto ujít tuto výjimečnou příležitost dát svému podnikání správný impuls a nastartujte svůj podnikatelský sen.

Redakce portáluhttps://www.ipodnikatel.cz
Internetový portál iPodnikatel.cz je specializovaný portál zaměřený na začínající podnikatele a ty, kteří chtějí rozvíjet svůj malý nebo střední podnik.

Inzerce

Exit mobile version