1. REX SERVICES nabízí GPS sledování auta bez prvotní investice

GPS sledování auta využívají i soukromé osoby, pomocí sledovací jednotky totiž auto snadno vypátráte v případě krádeže. Největší zájem o ně ovšem mají firmy. Těm pomáhají zjišťovat, kde se právě vůz nachází, a také generovat automatickou knihu jízd. Hodí se tedy společnostem zajišťujícím autodopravu, autopůjčovnám a všem, kdo chtějí mít přehled o svém vozovém parku.

GPS sledování auta je užitečné téměř pro každou firmu, která má nějaké firemní vozy. Ne všechny ale mají fleet management takto zajištěný. Proč? Protože ne každá firma si může dovolit vynaložit nemalou počáteční investici. GPS lokátory totiž nejsou zrovna levnou záležitostí.

Pořiďte si GPS sledování auta jako službu

Tohle dokonale chápe česká firma 1. REX SERVICES, partner společnosti T-Mobile, a proto svým zákazníkům nabízí GPS sledování auta také jako službu. Zbavuje tím firmy nutnosti tisícové investice za GPS lokátor, ten je totiž součástí služby, za niž se platí měsíční paušál. Nutné je uzavřít smlouvu na 12 měsíců, takže když po roce zjistíte, že vám služba nevyhovuje, nemusíte ji dál využívat. Kromě toho ušetříte i za profesionální montáž v autoservisu, GPS lokátor dodávaný v rámci služby si dokážete na kontakty baterie připojit i sami.

Nechte si automaticky generovat knihu jízd

Kniha jízd je sice nepříjemnou zákonnou povinností, ovšem už dávno ji nemusíme tvořit ručně. GPS lokátor to zvládne za vás. Polohu odesílá nejméně každých 30 sekund a funguje po celé Evropské unii. Integrovaná datová SIM karta REX, přes niž se poloha odesílá, je už v ceně služby.

Ze záznamů o jízdě se automaticky tvoří kniha jízd, zaznamenává se datum, začátek a konec cesty, počet ujetých kilometrů. Vy si tohle všechno prohlédnete jednoduše přes webový prohlížeč na počítači či přes mobilní aplikaci. Výkazy pro finanční úřad se tvoří automaticky a zajímavá je i funkce přepínače soukromých/služebních jízd v autě. 1. REX SERVICES má službu za dlouhá léta svého působení skutečně vychytanou.

Redakce portáluhttps://www.ipodnikatel.cz
Internetový portál iPodnikatel.cz je specializovaný portál zaměřený na začínající podnikatele a ty, kteří chtějí rozvíjet svůj malý nebo střední podnik.

Inzerce

Exit mobile version