Na obchodní jednání do Prahy? Ubytujte se v luxusu

Luxusní ubytování v historickém jádru Prahy bylo v minulosti dostupné pouze majetným podnikatelům, kteří do české metropole přicházeli řešit obchodní záležitosti. V současné době se sukces některých českých podnikatelů vyrovná úspěchu zahraničních obchodníků a ceny přepychových apartmánů jsou příznivější než kdy dřív.

Komfortní ubytování, maximální soukromí, kvalitní služby, vstřícný personál a světová gastronomie. Přesně takové jsou požadavky na špičkové hotely v samotném srdci stověžaté Prahy. Požadovaná kritéria dokonale splňují hotel U Zlatého stromu a hotel U Prince.

Hotel U Zlatého stromu

Na Královské cestě v Karlově ulici stojí architektonický skvost ze 13. století. Jedná se o exkluzivní hotel U Zlatého stromu, jehož pokoje dokonale korespondují s historickým vzhledem samotné budovy. Čtyřhvězdičkový hotel má k dispozici 19 pokojů a 2 suity. Každý pokoj disponuje vlastním sociálním zařízením, televizorem, minibarem, telefonem a špičkovým pokojovým servisem. Součástí hotelu je vyhlášená restaurace, která připravuje delikatesy české a mezinárodní kuchyně. Více informací o ubytování v hotelu můžete zhlédnout na stránkách hotelu.

Hotel U Prince

Dvojici luxusních hotelů v centru metropole doplňuje pětihvězdičkový hotel U Prince, který nabízí celkem 10 pokojů s mramorovými koupelnami. Podnikatelé a obchodníci, kteří musí pracovat i na cestách, se rádi zabydlí v pokoji Suit s terasou, pracovním stolem s počítačem a tiskárnou. Samozřejmostí je i další vybavení, jako minibar, televizor, klimatizace a podobně. Více informací o pokojích a ubytování najdete přímo na jejich stránkách.

Pakliže budete chtít obchodního partnera pozvat na sklenici lahodného moku, nabízí se vám zdejší bar Black Angel’s Bar, který vás přenese do 30. let minulého století. 

Zdroj obrázku v perexu: https://www.hoteluprince.com/

Redakce portáluhttps://www.ipodnikatel.cz
Internetový portál iPodnikatel.cz je specializovaný portál zaměřený na začínající podnikatele a ty, kteří chtějí rozvíjet svůj malý nebo střední podnik.

Inzerce

Exit mobile version