Zdarma do PVA EXPO Letňany? Vstupenky rozdává společnost PREFA

Odborníci z oboru stavitelství i široká veřejnost mohou stejně jako vloni i letos vyrazit na veletrh STŘECHY PRAHA 2020. Ten se bude konat v pražském PVA EXPO Letňany. Termín je stanoven na 6. až 8. 2. 2020.

Bohatá nabídka střešní krytiny, fasád, solárních systémů a řemesel

Na letošním ročníku si na své přijdou nejen stavitelé a podnikatelé v oblasti pokrývání střech. Tentokrát nás kromě stánků firem, zabývajících se výrobou a prodejem střešní krytiny, čekají i další prezentace dalších souvisejících produktů. Kromě střešní krytiny z rozmanitých materiálů a komplexních střešních systémů tu budou svou nabídku představovat i společnosti působící v oblasti solárních systémů, úspory energie a různých řemesel. Chybět nebudou ani materiály a komponenty pro fasády.

Výrobce střešní krytiny PREFA nás zve PVA EXPO Letňany zdarma

Společnost PREFA Aluminiumprodukte je jedním z předních výrobců a dodavatelů střešní krytiny. A právě ona nám nabízí dárek, kterým je čestná vstupenka zdarma celé široké veřejnosti. Využít je mohou jak řemeslníci a odborníci v oboru, tak i úplně každý se zájmem o sortiment střešních krytin a fasád, ale i dalších produktů souvisejících se stavitelstvím.

Střešní krytina PREFA odolá i v drsných podmínkách

Slogan společnosti PREFA zní „ Střecha silná jako býk“. A nejedná se o plané vychloubání. Střešní krytiny PREFA za sebou mají už více než sedmdesátiletou historii a se ctí obstojí v tak náročných podmínkách, jako panují v rakouských Alpách. Jsou prověřené časem, navíc PREFA pravidelně investuje do dalšího vývoje a své produkty průběžně zdokonaluje. Sortiment společnosti se tak v průběhu času výrazně rozšířil. Kromě hliníkových tašek dnes zahrnuje nejen hliníkové šindele, panely a střešní šablony, ale také kompletní střešní a fasádní systémy.

Redakce portáluhttps://www.ipodnikatel.cz
Internetový portál iPodnikatel.cz je specializovaný portál zaměřený na začínající podnikatele a ty, kteří chtějí rozvíjet svůj malý nebo střední podnik.

Inzerce

Exit mobile version