Konsignační sklad je automatizované řešení pro firmy, které chtějí snižovat výdaje a zajistit vysoce efektivní provoz

Vedoucí pracovníci velkých společností, které se zabývají výrobou nebo logistikou, nesou na svých bedrech zodpovědnost za hladký chod mnoha činností. Zajistit vysokou efektivitu v takových provozech je obvykle velice náročné. K zvládnutí takového úkolu dávno nestačí přidělit jednotlivým zaměstnancům konkrétní úkoly a zajistit na pracovišti kvalifikovaný dozor. Chcete-li udržet krok s konkurencí, musíte v první řadě dobře plánovat. Výraznou pomoc dnes naštěstí představují moderní technologie – zajistíte-li jejich správnou implementaci, můžete výrazně urychlit a usnadnit celou řadu činností. Vaše firma tak získá nezanedbatelnou výhodu.

Správně navržené regálové systémy zajistí ve skladu dokonalý přehled a ušetří místo

Regály jsou neodmyslitelnou součástí vybavení všech prostor, ve kterých se uchovávají zásoby a nástroje nebo archivují dokumenty. Pokud zvolíte ty pravé regálové systémy, které se dokážou přesně přizpůsobit vašim potřebám, dokonale využijete kapacitu daných prostor. Ceny nemovitostí a pozemků dnes v Česku dosahují nezanedbatelné výše, s jejich snížením se příliš počítat nedá. Stavět do výšky stejně jako v mnoha dalších vyspělých zemích proto stalo v tuzemsku novým trendem. Neplatí to jen pro samotné budovy, ale také pro regály. S moderní manipulační technikou můžete snadno využívat i patra ve výšce několika metrů nad zemí.

Konsignační sklad s chytrými regálovými systémy zvládne mnohé úkony úplně sám

Trendem doby je automazice. Technologie dnes dokážou zejména při rutinní úkolech nahradit lidskou práci. Konsignační sklad se systémem Radioshuttle™ zajistí přednostní distribuci zboží, které bylo naskladněno jako první. Využívá bezpilotní vozíky a zakladače, spolehlivě funguje i v náročných podmínkách, nevadí mu vysoké teploty ani mráz. K jeho řízení lze využít dálkové ovládání, o bezpečnost se scanner pro ochranu osob a výstražný systém.

Redakce portáluhttps://www.ipodnikatel.cz
Internetový portál iPodnikatel.cz je specializovaný portál zaměřený na začínající podnikatele a ty, kteří chtějí rozvíjet svůj malý nebo střední podnik.

Inzerce

Exit mobile version