Zaměstnance můžete odměnit každý rok jiným služebním autem

Získat a udržet si v dnešní době spokojené a motivované zaměstnance není snadné. Ekonomice se daří, lidé se nebojí práci měnit a očekávají, že se o ně zaměstnavatel dobře postará. Výhodné pro ně i pro firmu může být benefit v podobě pěkného služebního auta. Firma si ho dá do nákladů a stojí ji mnohem méně než třeba odpovídající zvýšení mzdy.

Zaměstnanec zase díky tomu může jezdit vozem, který by si sám nikdy nepořídil. A navíc může klidně třeba každý rok vyzkoušet jiný, protože díky Driveto Klubu není jeho pronájem spojen s žádnými závazky. Například třílitrový Volkswagen Touareg s pohonem všech čtyř kol vyjde firmu měsíčně na 18 490 bez DPH, a to včetně servisu, výměny kol a kompletního pojištění. Dvoulitrový a dobře vybavený Volkswagen Passat kombi také s kompletním balíčkem služeb je za 11 990 bez daně. Jeho pořizovací cena je přitom téměř jeden milion korun. A když například úspěšnému manažerovi, který je pro vaši firmu klíčový, pořídíte luxusní Volvo XC90 Inscription s pohonem všech kol v pořizovací hodnotě přes dva miliony korun, vyjde vás měsíčně na 21 990 korun bez DPH.

Podobně ale můžete někomu z vašeho týmu pronajmout rodinné Hyundai i30 Kombi Trikolor komfort. Za méně než 6 tisíc korun bez daně měsíčně mu tak dopřejete vůz, se kterým obstará vše, co bude potřebovat.

Díky Driveto Klubu se přitom nemusíte uvazovat na roky. Auta naopak můžete měnit nebo i vrátit přesně podle toho, jak budete potřebovat. Vše přizpůsobíte aktuální situaci ve vaší firmě a potřebám vašich zaměstnanců. Někteří z nich ocení, že budou moci jezdit každý rok nebo dva novým vozem. Jiní si zase na auto zvyknou a budou ho chtít využívat třeba i více let. Vše je možné, rozhodnout se můžete flexibilně.

Ve všech případech přitom do svého vozového parku získáte nové a spolehlivé vozy s kompletními službami za předem jasně definované měsíční náklady. Za komfort a flexibilitu vozů z Driveto Klubu na začátku zaplatíte jen startovací poplatek, díky kterému získáte úplnou volnost a bezstarostnost. Pokud si některé z aut v Driveto Klubu pro vaši firmu vyberete, bude administrativa spojená s jeho pořízením snazší než například u operativního leasingu. Vše od začátku probíhá rychle, za pár dní už v novém autě můžete vy nebo vaši zaměstnanci jezdit.

Redakce portáluhttps://www.ipodnikatel.cz
Internetový portál iPodnikatel.cz je specializovaný portál zaměřený na začínající podnikatele a ty, kteří chtějí rozvíjet svůj malý nebo střední podnik.

Inzerce

Exit mobile version