Pronájem dodávek a užitkových vozidel je výhodný zvláště pro menší firmy

Vlastníte společnost, která pro své fungování potřebuje řadu různých užitkových vozů, jejichž koupě se zdá být příliš nákladná? Vždy se můžete uchýlit k pronájmu prověřených vozidel z půjčovny, která pak lze dle potřeby obměňovat. Dostojíte tak svým závazkům, aniž byste se kvůli vozovému parku museli zadlužit.

Kdy se pronájem dodávek či užitkových vozů vyplatí?

Nedostatek volného kapitálu je častým problémem malých firem. Když je pak třeba nakoupit tak nákladné položky, jako užitkové vozy, mnozí podnikatelé sahají po půjčce. To však není vůbec třeba, zvláště když neplánujete vozidla využívat denně. Informujte se raději o možnostech pronájmu, zefektivníte tak chod společnosti, ušetříte čas i finanční prostředky. Proč čas? Pronájem dodávek a užitkových vozidel v mnoha případech také znamená, že se nemusíte starat o pojištění, pravidelný servis a nutné opravy. Půjčovna to vše vyřídí za vás. Zvláště při větším počtu pronajatých vozů se to ohromně vyplatí. Půjčovny užitkových vozů obvykle poskytují 2 typy pronájmu, které si přiblížíme v dalších odstavcích.

Pro jednorázové využití je tu krátkodobá smlouva

Krátkodobým pronájmem se obvykle rozumí doba od jednoho dne až po 12 měsíců. Tu nejkratší možnost tak mohou využít nejen podnikatelé, ale především soukromé osoby, a to při stěhování nebo převážení materiálů na stavbu. Potřebuje-li vaše společnost flexibilně obměňovat vozový park dle momentálních potřeb, také pro vás je krátkodobý pronájem užitkových vozidel ideální. Půjčovnu nákladních aut zpravidla vyhledáte i tehdy, vyvstane-li nárazově nutnost převážet zboží k zákazníkovi.

Každých pár let nový vůz

Dlouhodobý pronájem pravděpodobně znáte z oblasti osobních automobilů pod pojmem leasing. Tato služba vám umožní za smluvně stanovených podmínek využívat vůz delší dobu, obvykle od dvou let do 60 měsíců. Za pronájem platíte každý měsíc paušální částku a po uplynutí dohodnuté doby můžete vůz odkoupit za zůstatkovou cenu, nebo v leasingu pokračovat a pronajmout si zcela nové vozidlo. Tak zůstane vaše firemní flotila v top stavu, budete mít k dispozici moderní automobily a vyhnete se riziku poruch z opotřebení. Další výhodou je, že při dlouhodobém pronájmu dodávek se půjčovna stará o servis aut a bere na sebe nutné výdaje.

Specialista evropského formátu

Sháníte-li vůz špičkové kvality za rozumnou cenu, obraťte se na naprostou špičku na našem trhu v oblasti pronájmu dodávek a užitkových vozidel, společnost Fraikin. Co se týče krátkodobého pronájmu, je tato společnost známá největší nabídkou v Evropě. Mezi vozy v jejich flotile najdete dodávky, mikrobusy, chladírenské a mrazírenské vozy, návěsy, tahače, valníky, vozidla se skříňovou nástavbou, popelářské vozy, sanitky i jeřáby a cisterny. Proces pronájmu je snadný, bez zbytečného zdržování, takže téměř okamžitě získáte potřebný vůz, který budete moci využívat kdekoliv na území Evropské unie. Nabídku ušijí přesně na míru potřebám vaší společnosti.

Redakce portáluhttps://www.ipodnikatel.cz
Internetový portál iPodnikatel.cz je specializovaný portál zaměřený na začínající podnikatele a ty, kteří chtějí rozvíjet svůj malý nebo střední podnik.

Inzerce

Exit mobile version