Firemní finance zajistí podnikatelský úvěr. Pomoci ale může i vhodná konsolidace půjček

Aby se vaše firma mohla nadále rozvíjet a být konkurenceschopná, je nutné mít k dispozici dostatek volných finančních prostředků. Bez firemního kapitálu nemůžete investovat, nelze zaměstnávat kvalitní odborníky, nedá se spolupracovat s významnějšími obchodními partnery. Pakliže nemáte potřebný kapitál, dá se vše řešit půjčkami a úvěry.

Jaké jsou běžné parametry podnikatelského úvěru?

V tomto případě je pro vás asi nejvhodnější speciální podnikatelský úvěr. Oproti běžným osobním půjčkám má totiž zpravidla daleko lépe nastavené parametry. Máte možnost si vypůjčit vyšší obnos peněz, a to klidně až několik milionů korun. Kromě toho na vás čeká celkem nízký úrok a volitelná doba splatnosti, jejíž horní hranice je až kolem 20 let.

Zajištění půjčky pomocí zástavy

Je pravdou, že podnikatelský úvěr bývá zpravidla poskytovaný na základě zástavního práva. Pokud tak chcete peníze dostat, je nutné v rámci firmy disponovat určitým nemovitým majetkem. Peníze se pak vyplácí zhruba do výše 60 % hodnoty zastavované nemovitosti.

Klasické bankovní i nebankovní půjčky samozřejmě lze využít i v případě, že podnikáte. Proč ale takto postupovat, když je možné si vzít úvěr na míru, že?

Poskytovatel konsolidace půjček a podnikatelských úvěrů

Mnohé firmy mají problém s tím, že si vzaly několik úvěrů a nyní je jejich splácení příliš zatěžuje. Nezbývají jim pak finance na rozvoj podnikání. Jak z toho ven? Problém se dá vyřešit celkem elegantně. Stačí najít firmu, která nabízí konsolidace půjček. Díky tomu máte šanci výrazně snížit své náklady na splácení půjček a úvěrů. Tuto možnost i nabídku na podnikatelský úvěr nabízí například společnost Asisteam s.r.o. Detailní informace naleznete na jejích webových stránkách asisteam.cz.

Redakce portáluhttps://www.ipodnikatel.cz
Internetový portál iPodnikatel.cz je specializovaný portál zaměřený na začínající podnikatele a ty, kteří chtějí rozvíjet svůj malý nebo střední podnik.

Inzerce

Exit mobile version