Potřebujete půjčit? Každý úvěr má svá specifika

Nedostatek finančních prostředků nás nutí vzniklou situaci prakticky obratem řešit. Sáhnout po první půjčce, kterou seženete, by ale nebylo zrovna dvakrát moudré. Právě proto se vyplatí brát v potaz především to, co vlastně hodláte prostřednictvím úvěru financovat. I podle toho byste měli vybírat. Jaké půjčky se nejčastěji berou? Právě na to se soustředíme v následujících řádcích.

Hypotéky jako klasické úvěry na bydlení

Jestliže potřebujete financovat bydlení, stoprocentně vsaďte na hypotéku. Ta je totiž přímo stavěna za tímto účelem. Z dlouhodobého hlediska se jedná o vynikající volbu. Hypotéky se vyznačují jednak výhodnými podmínkami a jednak značnou flexibilitou z hlediska fixace úrokové sazby a celkové výše splácených částek. Aktuálně úrokové sazby hypoték stoupají. Není se čemu až tolik divit, jelikož byly na historickém minimu. I přesto jsou ale tyto půjčky na bydlení výhodnější než úvěry ze stavebního spoření. Po těch se vyplatí sáhnout pouze při minimální rekonstrukci a potřebě menší finanční částky.

Do banky, nebo na internet?

Další důležitou otázkou je to, jestli se skutečně vyplatí jít pro půjčku do banky. Pokud už máte nějaký ten nesplacený závazek, pak si ušetřete čas i síly. Banka vám úvěrové služby nenabídne. Na trhu ale stále existují výhodné půjčky bez registru, jejichž poskytovatelé vaši minulost řešit nemusejí. I přes novelizaci zákona o menších úvěrech se stále najdou nebankovní společnosti s výhodnými produkty.

Zastavte vůz a získejte hotovost

Naším tipem jsou půjčky se zástavou auta anebo jiného dopravního prostředku. Vyznačují se tím, že můžete získat hotovost i bez registru a dokladování aktuální výše vašeho příjmu. Pouze zastavíte dopravní prostředek a obdržíte peníze. Výhodná autozastavárna Zastavuz.cz dokáže nabídnout službu MONEY & DRIVE, která se vyznačuje rychlým oceněním vozu a vydáním hotovosti v případě odsouhlasení půjčky do pouhých 60 minut.

Redakce portáluhttps://www.ipodnikatel.cz
Internetový portál iPodnikatel.cz je specializovaný portál zaměřený na začínající podnikatele a ty, kteří chtějí rozvíjet svůj malý nebo střední podnik.

Inzerce

Exit mobile version