Jak si výhodně půjčit bez zbytečných průtahů

Co se týče půjček, mají to podnikatelé mnohem složitější. Banky si pečlivě vybírají, komu úvěr poskytnou a komu nikoliv. Malou šanci na získání úvěru mají zvláště začínající podnikatelé, protože je většinou nutné doložit bance výsledky za rok (někdy i dva) podnikání. Navíc úvěry pro začínající i dlouholeté podnikatele mají mnohdy kratší doby splatnosti a vysoké úroky. Svízelnou situaci pomáhají řešit půjčky od nebankovních společností: Kde a jak výhodně?

Od TOMMY STACHI s.r.o. získáte peníze i do 20 minut

S velmi zajímavou nabídkou pro podnikatele přichází společnost TOMMY STACHI s.r.o. Připravila půjčky v hodnotě od 5 000 Kč do 100 000 Kč a možná je i nebankovní půjčka nad 100 000 Kč. Žádost o půjčku se vyplňuje online, na pobočce společnosti v Praze či telefonicky na 800 187 187.

Abyste půjčku zde získali, budete muset předložit:

  • živnostenský list
  • 2 doklady totožnosti
  • výpis z účtu za poslední měsíc
  • faktury vydané za poslední měsíc

Pokud bude vše v pořádku, bude vám úvěr rychle schválen. Rychlé je i dodání peněz. Jestliže je potřebujete urgentně, stačí po schválení zajít na pobočku, kde vám peníze vydají do 20 minut. V případě převodu peněz na váš účet počítejte s dodací dobou 24 hodin ve všední dny.

Bez registru a sankčního poplatku

TOMMY STACHI s.r.o. si zakládá na férovém přístupu. Společnost proto nenahlíží do registru dlužníků. Výhodou je, že nemá stanoveny sankce za předčasné splacení. Neplatí se ani žádné poplatky za uzavření půjčky.

Pokud budete potřebovat, společnost vám poradí i s optimálním nastavením výše úvěru. Bonusem pro každého je možnost navýšení částky v průběhu splácení i možnost prodloužení doby splatnosti. Potřebujete-li finanční injekci pro vaše podnikání, využijte nebankovní půjčky od TOMMY STACHI s.r.o., jde to rychle a férově. 

Redakce portáluhttps://www.ipodnikatel.cz
Internetový portál iPodnikatel.cz je specializovaný portál zaměřený na začínající podnikatele a ty, kteří chtějí rozvíjet svůj malý nebo střední podnik.

Inzerce

Exit mobile version