Mezinárodní letecká přeprava zboží

Potřebujete přemístit zboží, obchodní zásilky, živá zvířata anebo nebezpečné výrobky? Nevíte, na koho se obrátit? Spolehněte se na mezinárodní leteckou přepravu. Říkáte si, proč zrovna tento způsob dopravy?

Letecká přeprava zboží pod taktovkou osvědčené společnosti růže přináší. Zapomeňte na nákladnou kamionovou, vlakovou či lodní dopravu a exportujte své produkty po celém světě jako mávnutím kouzelného proutku.

Vše funguje jako na drátku

Pokud se rozhodnete pro leteckou přepravu zboží, osobních věcí a dokumentace, živých zvířat či nebezpečných výrobků, myslete nejen na samotnou dopravu. Pakliže oslovíte zkušenou společnost zabývající se leteckou přepravou, počítejte se zajištěním celního odbavení, dokumentace, balení a skladování zásilek, pojištění, monitoringu zásilek a poradenských služeb.

Jak na přepravu osobních věcí a dokumentace

Ať už chcete přepravit jízdní kolo, komfortní nábytek, elektroniku, knihy, sportovní potřeby, obuv a jiná osobní zavazadla na vzdálená místa, padne vám letecká přeprava do noty, protože je rychlá a spolehlivá. Na nákladovém lístku je vždy obsaženo číslo zásilky, odlet a přílet přepravního letadla, jméno, kontakt, adresa odesílatele a příjemce a popis zboží s rozměry. Přeprava obchodních zásilek funguje na podobném principu. Jedná se o dokumenty týkající se určitého zboží, které si mezi sebou posílají firmy. V každém případě jsou na místě obchodní faktura, dodací list, dokumenty o příjmu zboží, nákladový list i celní odbavení.

Spolehlivost na prvním místě

Jak už bylo řečeno, letecká přeprava zboží funguje na vysoké úrovni. Pokud kontaktujete společnost ROTH Cargo, můžete počítat s mnoha výhodami. Mezinárodní letecký přepravce spolupracuje s významnými českými i zahraničními zákazníky. Ke každému klientovi přistupuje individuálně, a navíc přináší komplexní servis a přitažlivou nabídku.

Redakce portáluhttps://www.ipodnikatel.cz
Internetový portál iPodnikatel.cz je specializovaný portál zaměřený na začínající podnikatele a ty, kteří chtějí rozvíjet svůj malý nebo střední podnik.

Inzerce

Exit mobile version