Ready made sro šetří čas na začátku podnikání

Začátky podnikání jsou vždy komplikované, už jen z toho hlediska, kolik formalit je třeba zařídit. Všechno to vyřizování nějakou dobu trvá, takže mnohé lidi často dokonce odradí. Pokud ovšem nechcete čekat a toužíte začít podnikat hned, situace má řešení.

Řešením jsou firmy na prodej neboli ready made sro. Firmu si nemusíte sami zakládat, abyste ušetřili čas, dá se koupit již hotová, nachystaná pro vás.

Co je ready made společnost?

Založení společnosti trvá podle statistik zhruba 20 dní. Jestliže firmu zakládáte poprvé a nevíte přesně, jaké kroky máte podniknout, doba se ještě protáhne, někdy i na dvojnásobek.

ready made společnosti začínáte podnikat prakticky ihned. Koupíte už hotovou firmu, změníte si pouze název společnosti, sídlo a předmět podnikání. Celý proces trvá 5-10 dní podle zaneprázdněnosti příslušného soudu.

Kolik ready made sro stojí?

Jako firmy na prodej se prodávají společnosti s ručením omezeným, akciové společnosti i evropské společnosti. Nejvíce rozšířené jsou s.r.o., seženete je zhruba od deseti tisíc korun výše. Je to málo, nebo moc? To už si musíte zvážit sami, jestli byste raději běhali po úřadech.

Důvodem ke koupi ready made nemusí být jenom čas

firmy na prodej mají často zájem i ti, kteří z nějakého důvodu chtějí podnikat pod společností s historií. Důvodem může být například úvěr. Mnohé banky nepůjčují firmám, jež jsou na trhu pár měsíců. Když si pořídíte firmu s historií, máte vystaráno. Jen je samozřejmě třeba prozkoumat, jestli za sebou v historii nemá nějaké problémy. Na druhou stranu se ovšem prodávají i firmy zcela nové, pod jejichž jménem ještě nikdy nikdo nepodnikal.

U českých sro teprve začínáme

Jednou z firem, které nabízí ready made společnosti, je Eprenur, s.r.o. U nich najdete nejen české firmy, ale také slovenské, anglické, polské, maďarské firmy či LLC z USA. Přes webové stránky si je můžete rovnou zarezervovat. Firma navíc garantuje 100% bezdlužnost, takže si nemusíte zdlouhavě ověřovat, co vlastně kupujete.

Redakce portáluhttps://www.ipodnikatel.cz
Internetový portál iPodnikatel.cz je specializovaný portál zaměřený na začínající podnikatele a ty, kteří chtějí rozvíjet svůj malý nebo střední podnik.

Inzerce

Exit mobile version