Nechte si vytisknout vlastní plakáty pohodlně v online tiskárně

Pomineme-li výzdobu dětských pokojíčků nebo třeba domácích dílen, plakát je především velmi oblíbeným reklamním nástrojem menších i větších firem a podnikatelů. Jak ale vytvořit kousek, který skutečně zapůsobí a přitáhne zraky potenciálních zákazníků? Připravili jsme si pro vás krátký tahák, jak na to výhodně, pohodlně a moderním způsobem.

Vytvořte efektivní reklamu prostřednictvím plakátu rychle, kvalitně a levně

Už jste slyšeli o online tiskárnách? Jde o moderní a především vysoce pohodlné řešení pro každého, kdo potřebuje využít služeb tiskárny. Výhoda je v tom, že se nemusíte vláčet do kamenné provozovny tiskárny nebo copy centra. Tím lze ušetříte jak čas, tak peníze. Výrobu plakátů, ale i dalších produktů jednoduše zadáte do online objednávkového systému kdykoliv a odkudkoliv. Třeba o půlnoci z postele.

Finální cenu i všechny další potřebné detaily objednávky máte k dispozici k prohlédnutí a zvážení ještě před tím, než objednávku tisku vašich plakátů odešlete. Nejmodernější tiskařské stroje a technologie zaručují vysokou kvalitu výroby personalizovaných plakátů. Představu si můžete udělat kupříkladu tady. Kvalitnější a rychlejší je v případě moderních profesionálních online tiskáren také samotné vyhotovení a doručení zásilky k zákazníkovi.

Osobitý plakát přiláká pozornost kolemjdoucích a vyzdobí firemní prostory

Předpokladem k vysoké efektivitě reklamního plakátu je nadstandardní kvalita jeho provedení. Do venkovních prostor si proto vybírejte extra kvalitní papír. Ideálním je kupříkladu papír s gramáží okolo 170, 240 nebo až 350 g/m2. A to obzvláště pro venkovní vyvěšování. Životnost plakátu i ostrost barev navýšíte použitím povrchového zušlechtění. To je prováděno jak matnou či lesklou fólií, tak parciálním UV lakem.

Plánujete si vyvěsit firemní reklamní plakát v kanceláři nebo třeba z vnitřní strany výlohy? Pak vám kromě atraktivního obsahu k úspěchu bohatě postačí i papír s nižší gramáží. Do prostorů, kde plakát není vystaven povětrnostním podmínkám jako venku, jsou optimální volbou třeba ofset nebo blueback papíry již od 90 g/m2.

Jak docílit působivého výsledku?

Rádi byste si nechali vytisknout nové firemní plakáty, ale nevíte, jak by měl jejich návrh vypadat? Není to nic složitého. V první řadě je třeba mít na paměti, že aby byl plakát pro lidi zajímavý, musí být jednoduše zapamatovatelný. A to jak co do designu, tak do informačního obsahu. Zapomeňte na hustě popsaný plakát. Opravdu nestačí ani tučně vyznačit pár informací topících se v nudném fontu. Plakát by měl být výrazný a co nejstručnější. Nikdo nemá čas ani chuť se u plakátu zastavit a vypít si u jeho čtení kávu.

Výjimečnosti ale můžete dosáhnout i neobyčejným formátem plakátu. V mnoha tiskárnách proto narazíte taktéž na možnost tisku nadrozměrných XXL plakátů ve velikosti kolem jednoho metru, ale klidně i více.

Dalším zajímavým formátem je pak takzvaná šerpa. I tento podlouhlý plakát, jehož výška se pohybuje jen zhruba od 25 do 50 cm, si můžete dát vyrobit ve vícero velikostech.

Redakce portáluhttps://www.ipodnikatel.cz
Internetový portál iPodnikatel.cz je specializovaný portál zaměřený na začínající podnikatele a ty, kteří chtějí rozvíjet svůj malý nebo střední podnik.

Inzerce

Exit mobile version