Nafukovací stany jsou do konce února za nižší ceny

Párty stany lze dnes vidět na všemožných akcích. Ať již jsou to výstavy, veletrhy, různé prezentační akce, nebo sportovní události. Kupují si je firmy, drobní podnikatelé, prodejci na řemeslných trzích, ale kvůli jejich praktičnosti i soukromé osoby. Klasické nůžkové stany mají nyní zajímavou konkurenci – jde o pneumatické párty stany. Jaké mají výhody a možnosti?

S nůžkovými stany se na trhu objevila možnost, jak rychle vybudovat zázemí pro jakoukoliv marketingovou, prodejní, firemní, ale i soukromou akci bez toho, aby hrozilo, že nám vše zkazí nepříznivé počasí, ale rovněž bez nutnosti složité montáže a demontáže. Nadšení kolem nůžkových stanů pořád neuhaslo. Skutečně je smontuje do několika minut, ty menší pohodlně i v jedné osobě. Přitom jde o stany se stabilní konstrukcí, která dobře odolává i horším povětrnostním podmínkám. Možná ale toužíte po něčem, co nemá každý konkurent kolem vás a co dokáže ještě více zaujmout svým designem. Přitom to bude stejně praktické na montáž i demontáž. V tom případě zkuste nafukovací stan.

Ještě odolnější, a hlavně nepřehlédnutelné – to jsou nafukovací stany

Pneumatická konstrukce je skvělou alternativou ke stanům s ocelovou a hliníkovou konstrukcí. Dokonce lze říct, že na těchto stanech se v nečasu již skutečně nemá co poškodit. Nafukovací párty stan se hodí všude, kde potřebujete zastřešit zázemí, případně zaujmout. Přesně to nafukovací stany umí. Jejich moderní, někdy až futuristicky působící design, je nepřehlédnutelný tvarem i barevností. Navíc záleží pouze na vás, jak výrazným tento stan nakonec bude. Je totiž kompletně, do posledního centimetru opláštění, potisknutelný vysoce kvalitním sublimačním tiskem. Můžete se tak vyhrát s barvami i vzory. Zaimplementovat do potisku prvky firemní corporate identity, upozornit na své služby i výrobky.

TIP: Pokud vás nová možnost mezi reklamními a párty stany zaujala, podívejte se na aktuální nabídku firmy RedX International CZ. Do konce února nabízí firma ve speciální akci všechny nafukovací stany za speciální ceny.

Jak velký stan potřebujete?

Pro malé prezentační akce i pro situace, kde se počítá, že se pod stanem zastaví hodně lidí – pneumatické stany vás rozhodně nezklamou, ať potřebujete jakoukoliv velikost. Mezi modely najdete stany EMX, HEXAGON, TRIPOD i YMX. Liší se tvarem konstrukce a vždy si lze vybrat z různých velikostí.

Tento měsíc navíc společnost do sortimentu přidala zajímavou novinku. Tou je nafukovací stan SPIDER. Je postaven na konstrukci o šesti nohách a má pravidelný šestistranný tvar. Opláštění je vyrobeno z odolné a kvalitní polyesterové textilie s vnitřním potahem z PVC. Díky této kombinaci je stan, podobně jako další nafukovací stany v nabídce, 100% voděodolný. Je ideálním pomocníkem na veletrhy a výstavy, ale nádherně bude vypadat i na jakýchkoliv závodech. Zkuste jej třeba pro váš hasičský oddíl. Mezi tradičně používanými bílými nůžkovými stany rozhodně vynikne. Pokud u vás závodí nejmladší závodníci, rozhodně se vám na ploše neztratí. Svůj stan vždy snadno najdou.

TIP: Podívejte se na oblíbený model nafukovacího stanu EMX

Nafukovací stany s bočnicemi i bez

Nafukovací stany mají sice nepromokavou střechu, ale při kombinaci větru a deště to nemusí stačit. Ke stanům je však možné pořídit i bočnice pro nafukovací stan. Stany pak krásně uzavřete a jednoduše vytvoříte zcela chráněné zázemí a velice zajímavý prostor v potřebné velikosti pro konkrétní účel.

Nikdy nevíte, jak velkou plochu budete potřebovat stanem zastřešit? Pořiďte si třeba hned dva stany a spojte je přechodovým tunelem. Variabilita výbavy je skutečně obrovská. Kromě již zmíněných bočnic nechybí různé externí nástavc, světla či bannery. Nezapomeňte ani na důležité pomocníky pro instalaci stanů – na nafukovací pumpy a kompresory, díky kterým bude váš stan postaven během krátké chvilky.

Proč si pořídit nafukovací párty stan?

Jde o řešení velice praktické, a přitom poněkud jiné, než je dnes běžné. Ale na prodejních i reklamních akcích chceme být vidět, takže je to obrovská výhoda. Nafukovací stany mají nízkou hmotnost a jsou skladné. Což je další obrovská výhoda, ať již mluvíme o chvíli, kdy je potřebujeme automobilem dostat na místo instalace, nebo mít odloženy ve skladu, či třeba ve sklepě do doby, než je opět použijeme. Na instalaci a deinstalaci nebudeme potřebovat žádné odborníky ani montéry. Každý, kdo se se stanem vydá na akci, zvládne jeho postavení i demontáž svépomocí.

Změňte svoji prezentaci i díky novým párty stanům

Ve firmách a při podnikání se najde mnoho příležitostí, kdy se mohou párty stany hodit. Než si je půjčovat, je vždy výhodnější mít připraveny vlastní. Uspořádáte pod nimi firemní party, zabalíte je na teambuildingovou akci, nebudete muset platit pronájem stánku na veletrzích ani na výstavě. Použít nafukovací stan nevyžaduje žádnou přípravu. Prostě jej zabalený popadnete spolu s kompresorem či pumpou a na místě instalujete.

Nafukovací stan ocení dokonce i soukromé osoby

Pořád nemáte na zahradě altánek? Jeho pořízení není vůbec levné. Navíc ne vždy nám vyhovuje statická pergola a třeba podle roční doby oceníme, že můžeme umístění přístřešku měnit. Na rozdíl od nestabilních zahradních slunečníků bývají párty stany méně náchylné k poškození. Nehrozí ani poškození notebooku, pokud se pod stanem rozhodnete rozložit svůj home office.

Jde o mimořádně praktického pomocníka i tehdy, když rádi pořádáte různé rodinné, sousedské a přátelské sešlosti. Pod nafukovacím stanem nám počasí nezkazí párty ani svatbu.

Redakce portáluhttps://www.ipodnikatel.cz
Internetový portál iPodnikatel.cz je specializovaný portál zaměřený na začínající podnikatele a ty, kteří chtějí rozvíjet svůj malý nebo střední podnik.

Inzerce

Exit mobile version