Iveco Daily Furgon: Dodávka, co vám uspoří až 10 %

Na co podnikatelé hledí při výběru dodávky? Jde jim o pohodlnost, ale také o cenu. Nejen o tu pořizovací, nýbrž i o tu provozní. Právě z tohoto hlediska boduje Iveco Daily Furgon. Slibuje totiž úsporu až 10 % financí na palivu a údržbě.

Iveco Daily Furgon se dá pořídit ve třech variantách – jako panelová, poloprosklená a prosklená. Objem nákladového prostoru je až 19,6 m3. Už díky tomu vyhovuje celé řadě různých podnikatelských odvětví. Záleží také na tom, jak si přizpůsobíte výbavu.

Bezpečnost na prvním místě

Nové modely Iveco Daily Furgon jsou vybaveny řadou bezpečnostních technologií, které vám kryjí záda. První z nich je pokročilý asistent řízení, který vám pomůže v obtížných situacích a snižuje riziko nehod. V případě detekce kolize dokáže vůz autonomně zabrzdit. Asistent ve špičce zase napomůže v dopravní zácpě. Pak je tu ještě adaptivní tempomat hlídající vzdálenost od vozidla před vámi. Asistent jízdních pruhů vás jemně nasměruje doprostřed jízdního pruhu, další asistent hlídá silný boční vítr. Dodávka je dokonce vybavena systémem, který pomáhá na površích s nízkou přilnavostí. Moderních technologií je opravdu hodně a mimo jiné napomáhají i k nižší spotřebě.

Na palivu ušetříte až 10 % nákladů

Nové Iveco Daily Furgon má nízkou spotřebu paliva. Motory disponují elektronicky řízeným turbodmychadlem, napomáhají i úsporné pneumatiky třídy A Super Eco Low Rolling. Kromě toho ale ušetříte i na celkovém provozu. Nemusíte tak často měnit olej, ani dávat vozidlo do servisu. Doporučený interval výměny oleje je díky větší olejové vaně prodloužen na 60 000 km. Všichni podnikatelé jistě potvrdí, že každá koruna se počítá.

Informujte se o podrobnějších parametrech a možnostech financování u společnosti Strojservis, která je v ČR jedním z nejvýznamnějších obchodních zástupců značky IVECO.

Redakce portáluhttps://www.ipodnikatel.cz
Internetový portál iPodnikatel.cz je specializovaný portál zaměřený na začínající podnikatele a ty, kteří chtějí rozvíjet svůj malý nebo střední podnik.

Inzerce

Exit mobile version