Cizí jazyk se můžete učit i po internetu

Zdá se vám, že cizí jazyk neumíte tak, jak byste potřebovali, případně vůbec? Máte touhu po osvojení si cizího jazyku, zajímá vás angličtina, němčina, francouzština nebo španělština, ale nemůžete si dovolit pravidelné docházení do jazykové školy? Potom nemusíte věsit hlavu. V dnešní době se můžete některému ze světových jazyků naučit i online cestou. Konkrétně stačí sednout k počítači a navštívit web jazykylepe.cz.

Jedinečný projekt, který právě startuje

Jedná se o jedinečný projekt, který startuje právě v tuto chvíli, tedy v pondělí 5. ledna 2014. Jde o výuku jazyků po internetu. Funguje to velmi jednoduše. Na stránkách projektu máte kalendář, kde se vám zobrazuje, kdy má jaký lektor volno. Vy si u něho můžete zarezervovat termín.

Výhody online výuky

Online výuka cizích jazyků s sebou přináší mnoho výhod. Zdůraznit je vhodné zejména individualitu. Na jednoho žáka je určen jeden učitel. To znamená, že se vám bude věnovat opravdu na sto procent. Moderní doba umožňuje virtuální učebnu – v daném čase se tak setkává lektor a žák prostřednictvím okna internetového prohlížeče. Důležité je, že se navzájem slyší, a žák vidí, co v reálném čase učitel píše a dělá.

Řeč je o ojedinělém projektu na českém internetu, který vyhlíží velmi úspěšně. V současnosti je k mání deset lektorů.

Pokud vás zajímá osvojování si cizích jazyků, chcete, aby vaše angličtina, němčina, španělština nebo francouzština byla na dobré úrovni a máte několik hodin týdně čas, vyplatí se podívat na internet, kde se dozvíte veškeré další potřebné informace.

Vzdělání hraje důležitou roli, jedná-li se o světové jazyky, tak si buďte jisti, že čím více a lépe je budete umět, tím bude pole uplatnění širší.
A cena? Není nikterak závratné, takže žádné strachy, začíná totiž již na kreditu za 300 Kč a to je doslova zanedbatelná suma, která se vždy vyplatí investovat!

Redakce portáluhttps://www.ipodnikatel.cz
Internetový portál iPodnikatel.cz je specializovaný portál zaměřený na začínající podnikatele a ty, kteří chtějí rozvíjet svůj malý nebo střední podnik.

Inzerce

Exit mobile version