5 top outfitů s pánskou košilí na jaro

Jestliže chcete být letos na jaře in, vsaďte i na módní pánskou košili. Že nevíte, podle čeho ji vybírat? Nezoufejte! Na následujících řádcích si povíme vše podstatné. Čtěte a nechte se inspirovat s námi.

Jakou pánskou košili zakomponovat do elegantně laděného outfitu? 2 Tipy.

Do elegantně laděného outfitu se bude hodit košile s dlouhým rukávem. Na společenské akce je vám zkrátka krátký rukáv zapovězený. A to i v tom případě, když je venku velké teplo. Pánskou košili s dlouhým rukávem můžete vybírat v jednobarevném i ve vícebarevném provedení.

Košile s dlouhým rukávem a s barevnými knoflíky

Mnohdy muži volí košile, které mají stříbrné nebo zlaté knoflíčky. Vsadit můžete i na jiné barvy. Tyto kousky pak muži snadno sladí i se svými stříbrnými nebo se zlatými šperky. Může se jednat o hodinky, o prsteny i o řetízky. K outfitu přidejte společenské plátěné kalhoty a sako či blejzr. Outfit lze vyšperkovat kabátem.

Pánská košile se vzory a s motivy

Pánská košile na sobě může mít i vzory a motivy. Do elegantních outfitů vybírejte kousky s drobnými vzory. To samé platí i pro business outfity. Jak říká známé módní pravidlo, u elegantních outfitů znamená méně mnohdy více. Košile do elegantního outfitu by měla být vyrobená z odolného materiálu. Dobrou volbou jsou bavlněné kousky, které jsou příjemné na dotek a také jsou tzv. udržitelné. Stylové modely najdete např. i v nabídce e-shopu Bolf. Tady si přijde na své každý elegantní muž. Vzorované košile laďte s plátěnými pánskými jednobarevnými kalhotami. Outfit můžete oživit koženými módními doplňky.

Kterou pánskou košili zařadit do sportovně laděného  či do ležérního outfitu? 2 tipy.

Do ležérního a do sportovního outfitu lze zakomponovat i košile s krátkým rukávem. Jaké kousky vybrat?

Pánská košile s krátkým rukávem s kostkovanými vzory

Kostkované košile jsou klasika, která z módy nevychází. Co ale letos vsadit na kousky s kostkovanými lemy na rukávech?! Tento model košilí je stylový a zaujme hned na první pohled. Tyto košile však kombinujte už jen s jednobarevnými kalhotami. Příliš vzorů a motivů v jednom outfitu by mohlo působit nevkusně až chaoticky. I ležérní outfit má svá pravidla. Kostky se pak mohou objevit na vaší obuvi či na doplňcích.

Pruhovaná košile pro pány s krátkým rukávem

Proužky jsou stále in. Vsadit můžete na kousky s horizontálními i s vertikálními pruhy. Ale pozor! Myslete na to, že silné proužky opticky rozšiřují postavu. Na to by měli myslet zejména pánové s nějakým tím kilem navíc. K pruhované košili vybírejte jednobarevné kalhoty. Vsadit můžete na džíny s roztrhanými koleny. Ty budou hitem jarní sezóny.

Jakou košili zařadit do outfitu na každodenní nošení? 1tip.

Na každodenní nošení to chce kvalitní košili, která bude vyrobená z odolného materiálu. Jaká bude ta pravá?

Pánská bavlněná košile v bílém provedení

Ve vašem každodenním jarním šatníku by neměla chybět pánská bílá košile. Je to zkrátka klasika, která z módy nevychází. K bílé košili vám budou slušet modré džíny, ale také společenské kalhoty v různobarevném provedení. Outfit vylaďte koženými módními doplňky v stejné struktuře.

Redakce portáluhttps://www.ipodnikatel.cz
Internetový portál iPodnikatel.cz je specializovaný portál zaměřený na začínající podnikatele a ty, kteří chtějí rozvíjet svůj malý nebo střední podnik.

Inzerce

Exit mobile version