5 důvodů, proč vám nákup vozidel v aukci výrazně zjednoduší podnikání

Sháníte auta k dalšímu prodeji a hledáte jednoduchou a výhodnou cestu, jak doplnit vozový park? Nebo potřebujete koupit auto na firmu a nechce se vám dávat statisíce za zcela nový model? Pak vás bude zajímat nákup vozidel prostřednictvím aukce.

Dražby a aukce aut nejsou žádnou novinkou. Jedná se o vzrušující a rychlou cestu k získání produktu. Tato cesta se těší čím dál větší oblibě u dealerů s vozidly po celé Evropě a putuje i do Čech. V čem tkví výhody nákupu vozidel v aukci?

1. Cenu určujete vy a z nákupu budete mít vždy dobrý pocit

Díky podrobnému popisu vozidel si uděláte představu, jaká je hodnota nabízeného auta. Pak už stačí jen přihazovat a finanční limit je na vás. Férový aukční systém zaručí, že auto pořídíte za tržní hodnotu a s nákupem budete spokojeni.

2. Nákup je překvapivě snadný. Zvládnete jej i z kanceláře

K nákupu nepotřebujete nic než přístup k internetu. V aukcích naleznete tisíce vozů, včetně kompletních údajů i detailních fotografií, a nemusíte tedy nikam vyjíždět. Vyhledávání je navíc intuitivní a webové stránky vás provedou prodejem krok po kroku.

3. Zvýšíte náklady, které uplatníte v podnikání

Potřebujete zvýšit pravidelné odvody? Náklady snadno navýšíte právě nákupem vozidel, kdy kromě kupní ceny uplatníte také výdaje na provoz či údržbu.

4. Platformu prověřily tisíce profesionálů po celém světě

Na evropský trh vstoupila také společnost Adesa, která uspokojuje potřeby profesionálních dealerů a obchodníků s vozidly již od roku 1989. Firma operuje v USA, Kanadě, Velké Británii a nyní také v České republice.

5. V nabídce naleznete spolehlivé vozy i ze zahraničí

Řada profesionálních dealerů se vydává za hranice, zejména do Německa, za pořízením dalších aut k prodeji. Díky online aukcím však nemusíte nikam vyjíždět a nákup vyřešíte i z pohodlí domova nebo kanceláře.

Nákup vozidel prostřednictvím aukce je moderním řešením, díky kterému vám zbyde více času na samotnou obchodní činnost. Není výjimkou, že narazíte na dražitele, kteří chtějí prodat auto rychle, a proto jej nabízejí pod cenou. Vyzkoušejte sami a uvidíte, že služba vám podnikání skutečně zjednoduší.

Redakce portáluhttps://www.ipodnikatel.cz
Internetový portál iPodnikatel.cz je specializovaný portál zaměřený na začínající podnikatele a ty, kteří chtějí rozvíjet svůj malý nebo střední podnik.

Inzerce

Exit mobile version