Komerční prostory mezi paragrafy: Realitní advokátka radí, na co si dát pozor

Nemovitosti určené k podnikání mají speciální právní rámec, který často překvapí i podnikatelského matadora. Víte, kdy musíte předchůdci zaplatit za převzetí zákaznické základny?

Finance do začátku podnikání ...

Kde vzít peníze na rozjezd podnikání? Máme pro vás tip!

S čerstvě narozeným podnikatelským nápadem se často dostavuje otázka „Nápad dobrý, ale kde vzít peníze na start?“ Odpověď není vždy jednoduchá, ale cesty jsou....

Startujete malé podnikání? Víme, jak profinancovat začátek

Něco do začátku potřebuje každý začínající podnikatel. Jak se dá rychle získat takový menší kapitál? Případně, jak mít pokrytá záda v situacích, když vám ještě ze začátku přechodně nevychází cashflow? 

Kontokorent k podnikatelskému účtu? Když nevychází cashflow

Jednou z výhod podnikatelského účtu pro začínající podnikatele může být možnost kontokorentu neboli povoleného debetu. Tato možnost přečerpání účtu může opět pomoci, když si váš byznys teprve sedá, ale i v případech nečekaných událostí.

Inzerce ...

Jak by měla vypadat základní golfová výbava pro začátečníky?

Pokud jste se nadchli pro svět golfu, neobejdete se bez patřičného vybavení. Pro úspěšný start v tomto čím dál oblíbenějším sportu se vám proto bude hodit pár praktických rad.

Ceny, jaké tu dlouho nebyly: ARMEX ENERGY nabízí elektřinu za 3 255...

Český dodavatel ARMEX ENERGY se silně hlásí o slovo a přináší elektřinu a plyn za ceny, které odběratelům ušetří tisíce korun na výdajích za energie.

Chci podnikat ...

Začínám podnikat ...

Podnikám ...

Inzerce